sábado, 19 de abril de 2008

Els millors de música clàssica

M'encanta quan algú aconssegueix fer coses com aquestes. Amb violoncels que semblen els instruments més aburrits del món aconsegueixen fer-me disfrutar. Increibles



Una altre coseta que sempre m'encanta d'aquest món és el meu socià Monegal. Aquest dia interrogava, perqué no entrevista, a Jordi González, i em va fer molta gràcia el troç que li va posar del seu programa



Finalment per que no us penseu que ja se m'ha oblidat, us mostraré perqué no miro tele5... Els comentaristes semblen que es desentenguin de les curses i intenten crear un odi generalitzat a tot el que molesti a Alonso:



Com aqui que hamiltean(com diuen a TV3) sí queho diuen bé. També per acabar os mostro el paio que ha ensenyat al gosset Miki que mel quedaria per a mi a contar, sumar, restar, diferenciar mesos, dies de la setmana,colors... In-cre-ible en tres palabras:

3 comentarios:

Unknown dijo...

Tens tota la raó! Sort que aquell dia ens vam quedar una estoneta més a la tele i van sortir ells. Són genials! Però per genial el micky que és una monada!

Petons!

PD. Boníssim el monegal!

Joan Erencia Guerrero dijo...

Gran selecció de vídeos!
Els de la música clàssica són molt bons, jo nominaria als fanàtics de Telecinco que realment crec que necessitarien fer-s'ho mirar perquè donen una imatge molt lamentable.

Espero que no permetin que aquesta locució surti del país i desprès ens preguntem pq fora del nostre país tenen la imatge que tenen de nosaltres.

Albert Domingo dijo...

Ja m'agrada que us faci gràcia, i també estic d'acord que si el món sabés com parlen aquests de telecinco, no tindrien permís per emetre la F1. Esperem que a Catalunya guanyin les bales vermelles, que no són les derbis, sinó els ferraris.

Ens veiem