martes, 20 de mayo de 2008

Més Espai

Bé, degut a la demanda exhaustiva de més recursos espacials, us mostro un de camera on board brutal, i un altre reportatge de com viuen els astrounautes els seu compte enrere en l'interior de la nau, també brutal. Aqui com en l'anterior video no he pogut observar parts importants dels llançaments. En el video interior de la nau als 5 minuts 50 i ha un tall, segurament moment en que en algu entra en algun petit desmai normal degut a la presió rebuda durant el llançament, també són humans clar... i recordeu el del dia passat del Sea launch i Odissey on no es poden veure els reactors ni el mòdul del satèl·lit abans de ser acoblats. Podem pensar encar en espionatge?






Per acabar, mostro el challenger, un dels pitjors accidents de la Nassa. Pensarem que va ser fallo només del reactor esquerra, però algú sabria dir-me si quan entra en angle de retorn no s'activa el dispositiu d'autoexplosió com als satél·lits. Tots sabem que havia set persones dins, però algú pensa en totes les que podrien morir si cau a terra?



Per acabar realment, bon sabor de boca, una càmera des del diposit de gasolina que ens mostra com es separa realment en l'espai exterior i no esclata quan s'enlaira

No hay comentarios: