miércoles, 13 de junio de 2007

Resum de la tele quan estàs malalt, ja arriven les cançons d'estiu?

He tingut prouta sort d'estar malalt un cap de setmana on he pogut gaudir de :

1- El Barça Unicef perdent la lliga a l'últim minut, no fem il·lusions
2- El Whintertur Barça perdent a casa però demostrant una recuperació a Vitoria ahir i passant a la final de la lliga, (amb un Escola que va perdre els nervis en l'última jugada del partit fotent un mastagot quan perdien de 19 i sent desqualificat)
3- El DKV eliminat per un Madrid d'un Juan plaza que sempre està de braços plegats, el més sorprenent l'entrevista a Badalona, Plaza(del Madrid però nascut aqui) en català i Aito (delk Joventut però nascut allà encara que porta 30mil anys aqui) en castellà, el món està realment boig.
4- El inútil de l'Alonso per fi ha demostrat el seu gran poder de conducció i hem vist que hi ha corves que no estan fetes per al seu gust, 4 cops es va sortir a la mateixa corba i cada cop pitjor, la culpa d'ell i només d'ell, si el cotxe s'espatlla més tard serà degut a les excursions que va fer, o és que la resta de pilots sí que s'espatlla el cotxe quan surten per culpa seva o és que Alonso no s'equivoca.
5- La sellecció de fútbol sala guanyà 5 a 3 a la d'Espanya, emocionant. Si no se'n parla és perquè en aquest pais continua havent censura. Catalunya amb els jugadors que juguen a la selecció, però és com tot, segur que a handball, waterpolo, bàsquet, tennis, no sé si fútbol... ens emportem els catalans i la "suya"(ells diuen la "nuestra") es queda sense res
6- Per últim una cançó horrible la dels dos microfonos que canta una italiana i una cançó Espanyola 100% amb tot lo cutre d'aquest Pais: Jaimito is in da House. Amb això us deixo Jaimito



Si no us agrada també he buscat la dels microfonos, oju amb la paraula "chupaita" deu ser andalusa, encara que és italiana, estic cansat de veurela per tots els programes, deu estar de gira abans de l'estiu:



Però també i ja acabo he trobat aquesta interpretació de 300 que deixa patent que los microfonos durarà 3 dies

No hay comentarios: