viernes, 8 de junio de 2007

Leo Messí dilluns a Campus Nord


En Leo Messi a la UPC! Això ja sembla una broma, un futbolista que ve a presentar els següent, això és el missatge:

Vine amb els teus amics, parella, pares, germans o amb qui tu vulguis el proper dilluns dia 11 de juny, a partir de les 13:30, a la Plaça del Mig del Campus Nord de la UPC!

En Leo Messi ens presentarà BSclickOK.com

I després, es durà a terme una roda de premsa on assistiran diversos mitjans de comunicació.

Entrada lliure!

Plaça del Mig del Campus Nord de la UPC
c/ Jordi Girona, 1-3
08034 Barcelona

T'hi esperem!


És trist que per cridar l'atenció s'hagi de portar en Messi quan segur que portes el creador de BSclickOK i no hi anirà ningú. Haviam a mi m'encanta el Messi però creieu que la millor manera per a la tecnologia és barrejar als futbolistes, segur que cobra un paston per anar, no en tenim prou amb en clos, l'anestessista que la lia a Madrid amb la seva gran xarxa d'adsl i la seva companya de mòbils Xfera, que per cert aquesta quarta operadora encara no la tenim operativa... Bé un altredia dedicaré un extens comentari a la carrera del senyor Clos

2 comentarios:

Unknown dijo...

Ahir al matí, abans de fer l'examen em van donar propaganda sobre l'acte que feien amb el Messi. No sé si va anar-hi molta gent o no, suposo que tota la que es va assabentar com tu (nuse encara com)o com jo amb papers de propaganda.

Parlant del Messi, aqui tens el meu primer comentari en el teu blog. Cada dia millorant-lo més! Espero que t'hagi anat bé el first i que et trobis millor.

Un petó!

Albert dijo...

Estic totalment recuperat i en Messi espero que estigui pletòric en el seguent partit i que marqui amb el cul si cal...

Merci per escriure guapa